Afscheid en een nieuw begin

Op 30 september nam ik na 4 jaar afscheid van Solidez. Het was een ontzettend leuk afscheid en wat ga ik de jongeren, mijn collega’s en alle mensen met wie ik heb samengewerkt missen. Ik voelde me vereerd dat de Gelderlander er een artikel aan wilde wijden, een mooie gelegenheid om eens terug te blikken. Als je het leuk vindt, kan je het artikel hier lezen!

Lang tijd om bij alles stil te staan had ik niet. Mijn eerste werkdag begon met het lezen van alle boodschappen die voor me waren achtergelaten, zo bijzonder! De middag bracht ik door in de prachtige uiterwaarden, tijdens mijn eerste netwerk/inspiratiegesprek. Leuk hoor, zelf je werkplek kiezen 🙂 En bijzonder inspirerend om te spreken met gelijkgestemden.

De komende tijd hoef ik me niet te vervelen, de publicatie (die ik samen met Adimka schrijf) gaat vorm krijgen, nieuwe projecten ontwikkelen, studenten van de CHE begeleiden bij een afstudeeronderzoek en op zoek naar een hoop nieuwe uitdagingen. Trainingen geven bijvoorbeeld. En natuurlijk de opleiding Professioneel Coach die ik zelf volg succesvol afronden. Leuk om te merken dat alle dagen snel gevuld raken!