Coaching

Persoonlijke coaching geeft me nog steeds energie en inspiratie, dus ik begeleid jaarlijks nog een aantal jongeren persoonlijk, als het lukt daar financiering voor te vinden. De persoonlijke coaching is doelgericht, confronterend en toekomstgericht.

Testimonials

De begeleiding van Maria heeft me veel geholpen tijdens mijn schoolcarrière en ook in mijn privé leven
Maria heeft mij op verschillende manieren ondersteund om structuur te krijgen in mijn leven. Maria fungeerde ook als vertrouwenspersoon waarmee ik in gesprek kon gaan over verschillende problemen in mijn privé. Haar begeleiding heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd tijdens moeilijke tijden en daarvoor ben ik dankbaar

La-Tète, 24 jaar

Maria, bedankt voor je begeleiding. Ik heb echt heel veel van je geleerd en ben hierdoor zeker een heel stuk gegroeid.
Cynthia, 23 jaar

Wat kan je van mij verwachten?

Confronterend – ik geef je terug wat ik zie en hoor, wat me opvalt. Het is aan jou om te beslissen wat je daarmee wil of kan.
Volgend – jij bent de baas. Alle informatie die jij nodig hebt om aan de slag te gaan is ergens in je handbereik. Ik help je om die informatie boven water te krijgen. Jij geeft aan waarmee je wel en waarmee je niet aan de slag wil.
Motiverend – als je het moeilijk hebt, het even niet meer ziet zitten of gewoon even een peptalk nodig hebt: ik ben er voor je!

Wat verwacht ik van jou?

Maximale inzet. En voor mij betekent dat de inzet die voor jou op dat moment mogelijk is. Ook bij het werken aan opdrachten in je eigen tijd.
Vertrouwen. Vertrouw erop dat de opdrachten die ik je geef een goede reden hebben. Soms lijken ze vreemd. Soms lijken ze niets te maken te hebben met je einddoel, maar de opdrachten hebben een reden. Ze zetten je aan het denken, maken iets los of vragen je om op een manier te naar jezelf (of jouw situatie) te kijken. Als je in je eigen tijd met deze opdrachten aan de slag gaat, bereiken we in de gesprekken eerder waar jij wilt zijn.
En natuurlijk: zin om aan de slag te gaan!

Wat jij wil kan!

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bekijken we of jouw doel en mijn coaching bij elkaar passen. Ook kunnen we dan samen bepalen in hoeveel bijeenkomsten we dat realiseren. De coaching kan zowel op locatie, als vanuit mijn kantoor uit huis plaatsvinden

contact couching wageningen toekomst ontwerp