Jouw toekomst begin nu!

Ik wens je het allerbestevoor 2016! Een nieuw jaar met nieuwe kansen! Ben jij klaar om aan je toekomst te werken? Hij begint namelijk nu!

 

We zijn er goed in: goede voornemens maken op 31 december en dan in januari wachten of het gaat lukken. Liefst vanzelf. En laat dat nou net de manier zijn waarop het niet lukt, vanzelf.. Om echt veranderingen te kunnen maken, is inzet nodig. Voornamelijk van jezelf.
Afgelopen jaar heb ik me voorgenomen meer plezier te maken in 2015 en alleen nog te doen wat ik leuk vind. Dat is meer dan gelukt, dus voor 2016 hou ik vast aan dit voornemen. Ik ben er zelf elke dag actief mee bezig. Ja zeggen tegen leuke dingen, nee zeggen tegen dingen die niet leuk zijn en een manier vinden om de noodzakelijke minder leuke dingen, toch soort van leuk te maken. En dat lukt! Elke dag opnieuw!
Wil jij ook werk maken van je goede voornemens? Dan is het tijd voor inzet en actie.
Ik coach je naar je doel! Hier vind je meer informatie over mijn aanbod op het gebied van coaching