Ik ben Toekomstontwerper

GESLAAGD!! Zaterdag deed ik examen voor de opleiding Professioneel Coach en ik ben (natuurlijk) geslaagd. Nu heb ik naast mijn 10 jaar ervaring, ook een officieel diploma. Wat voelt dat goed!! Toch een stukje erkenning dat tastbaar is. Ik denk dat dit voor een deel van mijn potentiële klanten toch het verschil maakt.

Ik heb met volle teugen genoten van de opleiding van de Academie voor innovatief leren. Bijzondere, leuke, lieve en mooie mede-deelnemers en ook bijzondere, leuke, lieve en mooie trainers/begeleiders. Bijzonder hoe snel de groep hecht is geworden, door samen te leren en ontwikkelen. Het mooiste dat de opleiding me heeft gebracht is het besef dat ik met mijn unieke kenmerk een goede coach ben. Dat ik deze eigenschappen en manier van coachen mag koesteren. En dat ik daarmee als coach een hoop mensen verder ga helpen. Op mijn eigen, unieke, doelmatige, confronterende en zorgzame manier.

Wat ik ook meeneem is dat ik ontzettend van coachen houd. Dat mensen verder helpen me veel energie geeft, daar word ik blij van!! De volgende stap is al begonnen! Ik zet mijn stappen nu met nog meer kracht en vertrouwen. Ik weet nu dat ik er wel kom en dat voelt goed. Heerlijk zelfs! En daarmee weet ik ook wat ik ben..

Ik ben ToekomstOntwerper!