toekomstontwerp home
Mijn visie: ik ben ervan overtuigd dat iedereen ergens goed in is of kan worden. Alleen is soms niet meteen duidelijk wat dat 'iets' dan is. Soms heb je een steuntje in de rug nodig.

Mijn ervaring: de afgelopen 10 jaar heb ik met jongeren gewerkt om samen te ontdekken wat dat 'iets' voor hen is. Heel praktisch, door talenten die ze al in zich hadden voor henzelf zichtbaar te maken. En hen te helpen om die talenten verder te ontwikkelen en in te zetten.

Mijn missie: Wanneer iemand zijn passie op het spoor komt, maakt dat krachten los die diegene niet wist dat hij/zij ze had. Het geeft moed om echt werk te maken van de toekomst. Voor mij bestaat er niets mooiers om dat te zien gebeuren.

Wat heb ik te bieden: mijn energie en positieve instelling deel ik graag met je! Via individuele coaching en een creatieve manier van denken, help ik je ontdekken waar je talent ligt en hoe je een plan ontwerpt om daar te komen.

Via training voor beroepskrachten of projectontwikkeling, deel ik mijn werkwijze graag met je.
Mijn inspiratie: "Onze diepste angst is niet dat we tekort schieten. Veel banger zijn we voor de onmetelijke kracht die we in ons hebben. Het is ons eigen licht dat ons angst aanjaagt , niet onze schaduwkanten. We vragen onszelf af: Wie ben ik wel niet om briljant, aanbeden, getalenteerd en fantastisch te zijn? Maar eigenlijk geldt: wie ben jij om dat niet te zijn?"

– Marianne Williamson
  toekomstontwerp home B2 toekomstontwerp home B3 toekomstontwerp home B  

Coaching

maart 29, 2017 2

En of dromen realistisch is!

Dromen heeft geen zin.. Je geeft mensen valse hoop.. Zonde van de Lees meer